П`ятниця, 26.04.2024, 23:15
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Червень » 26

День Конституції – одне із головних державних свят України. 28 червня Україна відзначає державне свято — День Конституції України. Конституція 1996 року стала важливим етапом в українському державотворенні та законотворчості, у розвитку українського суспільства. Саме Конституція проголосила Україну суверенною, незалежною, демократичною, правовою державою. Конституція Пилипа Орлика вважають першою українською Конституцією та однією з перших конституцій у Європі. Пилип Орлик (1672–1742) – державний діяч і дипломат, гетьман Війська Запорізького, творець першої Конституції. Напередодні державного свята в читальному залі Комунального закладу “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” працівники бібліотеки організували для перегляду відвідувачів інформаційно & ... Читати далі »

Переглядів: 188 | Додав: premier123 | Дата: 26.06.2020 | Коментарі (0)

Цього року 29 червня минає 120 років від дня народження відомого французького письменника Антуана де Сент-Экзюпері, автора знаменитої історії про маленького принца. В книгах французького автора, як і в житті, тісно переплітаються любов, ностальгія за дитинством та безліч інших почуттів і переживань, глибоких та особистих. Пропонуємо згадати відомого автора та прислухатись до його вічних цитат з казкової повісті "Маленький принц".

Переглядів: 188 | Додав: premier123 | Дата: 26.06.2020 | Коментарі (0)

       

Щорічно в останню неділю червня Україна відзначає День молоді. Молодість – це не тільки прекрасний період у житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриття і реалізації найсміливіших сподівань. Сучасна молодь йде в ногу з часом, активно розвивається, знає чого хоче від життя, вона смілива до експериментів та нових звершень. Перед молодим поколінням сьогодні відкрито багато можливостей: можна вчитися у різних навчальних закладах, відкривати свою справу, знайомитись з новими країнами. Причому, завдяки стрімкому розвитку інформаційних технологій, це все можна робити навіть не виходячи з дому. День молоді – це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і ро ... Читати далі »

Переглядів: 260 | Додав: premier123 | Дата: 26.06.2020 | Коментарі (0)