П`ятниця, 26.04.2024, 05:12
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 5 » Зоре моя вечірняя...
15:57
Зоре моя вечірняя...
[c]





„Зоре моя вечірняя…” саме під такою назвою у рамках відзначення 200-річчя з дня народження великого українського поета Тараса Шевченка відбулася літературно-музична година проведена Долинською районною бібліотекою для дітей. Захід пройшов у музеї історії Долинського району. На літературно – музичну годину були запрошені начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації Людмила Кащеєва та батьки.
В ході свята на фоні бандури звучали вірші Т.Г.Шевченка, які читали користувачі бібліотеки та лунали пісні у виконанні вихованців районної школи мистецтв, районної дитячої музичної школи.
Учні 7- х класів Долинської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 2 імені А.Макаренка пройшли шляхами Тараса взявши участь у літературній грі та розв’язуванні кросворду „Чи знаєте твори Шевченка”.
Зберігач фондів музею історії Долинського району Віктор Маруценко розповів присутнім , що Долинщина – це та земля, якою ходив Тарас «своїми босими ногами».
Вшановуючи великого Пророка найактивніші користувачі Долинської районної бібліотеки для дітей поклали квіти до погруддя Тараса Шевченка.
По закінченні заходу всі учасники отримали пам’ятки „Незгасне світло Кобзаря”.

</font>
[/b]
Переглядів: 705 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]