Субота, 20.04.2024, 12:30
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 24 » Збережемо планету Земля
14:07
Збережемо планету Земля

                               

    В українському прислів’ї мовиться: “Доглядай землю плідну, як матір рідну”. Земля завжди була і залишатиметься годувальницею всього людства. Одвічна єдність людини з природою йде впродовж усього життя разом із радістю відкриття таємниць і див землі, всього, що живе й росте на ній.

  Про безмежні й неозорі простори Землі, про сучасне екологічне становище, яке склалося на території України, про тварин та рослин  занесених  до Червоної книги України дізналися учні другого та четвертого  класу Комунального закладу “Долинської ЗШ І-ІІІ ст. №1 Долинської районної ради” взявши участь у відео мандрівці  “Збережемо планету Земля”, присвячену Всесвітньому Дню Землі.

                         

   Тема захисту навколишнього середовища завжди знаходиться в полі зору Сергія Володимировича Ткачова, людини, незвичайної, багатогранної у своїх захопленнях, жителя нашого міста, члена Національної спілки майстрів народного мистецтва, вчителя біології за фахом. Він розповів присутнім про своє унікальне захоплення: пошук і захист рідкісних тварин та рослин нашого краю.

                                         

                                         

     Діти з цікавістю спілкувалися з гостем та з задоволенням дивилися його відеофільми про різнобарвну й привабливу землю Кіровоградщини, про рослини та тварини Долинщини занесені до Червоної книги України.
Сергій Володимирович закликав усіх берегти та прикрашати нашу Землю. 

                        

     Невелика екологічна вікторина показала, що діти мають уявлення про стан навколишнього середовища, з дитинства вчаться звертати увагу на екологічні проблеми, не байдужі до природи, розуміють й бережуть її.

Переглядів: 295 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]