Середа, 24.04.2024, 20:46
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 11 » Закон і я в Україні
12:56
Закон і я в Україні

В рамках Всеукраїнського Тижня права, який проводився у Комунальному закладі “Районна бібліотека для дітей Долинського району” з 04 по 09 листопада, організовано та проведено цикл різноманітних інформаційно – правових заходів різних форм.
Читальна зала запросила своїх користувачів переглянути правознавчу полицю “Закон і я в Україні”. Абонемент дошкільників та 1-4 класів запропонував своїм читачам виставку – рекламу “Право на здорове життя: прочитай і знай”. З молодшими користувачами, учнями 3- А класу Комунального закладу “Долинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 імені А.С. Макаренка Долинської районної ради”, бібліотекарем Антоніною Павлюк проведено правознавчу лотерею – гру “Мої права - моє життя”.

Учні старшокласники мали змогу з бібліотекарем Тамарою Нефьодовою переглянути огляд правових документів у віртуальному екскурсі “Віртуальний світ права”.
Головний висновок, який зробили діти під час тижня права - правові знання потрібні всім і завжди, у тому числі і повсякденному житті.

Переглядів: 418 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]