Четвер, 25.04.2024, 16:12
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 2 » До нас у гості завітай, книгу зі святом привітай
04:15
До нас у гості завітай, книгу зі святом привітай
Тільки книжки святкують іменини не один раз на рік, а цілий тиждень, і це відбувається щороку в кінці березня під час весняних шкільних канікул.
Всеукраїнський тиждень дитячого читання – це не тільки найбільш значуща подія життя нашої бібліотеки, а й безліч цікавих ідей, веселих і повчальних заходів, різноманітних конкурсів, ігор, вік торин та дитячого гоміну. А головне – це зустріч юного читача з Книгою.
На літературному святі „До нас у гості завітай, книгу зі святом привітай”, яке відкрило тиждень, користувачі мали змогу поспілкуватися з однією з найкращих місцевих письменниць — Валентиною Бугрій .
Валентина Григорівна, розповідала про цікаві і незвичайні випадки зі свого життя, історії написання своїх творів та найцікавіші епізоди з них. Читачі поринули у світ поезії, казок ,загадок і пісень.
На згадку про зустріч Валентина Григорівна подарувала нову книгу „Кожна пригода – до мудрості пригода”.
Протягом тижня користувачі бібліотеки мали можливість осмислити героїчні сторінки Великої Вітчизняної війни, познайомитись з новинками літератури та періодичних видань, поділитися враженнями про прочитані книги.
Дитяча бібліотека і її читачі чекають на дарунки нових українських книжок від спонсорів, меценатів… Просто так… Від душі, щоб маленький долинський читач виріс мудрим, талановитим, добрим, достойним українцем.

[/b][/color]

Переглядів: 597 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]