Четвер, 28.03.2024, 15:48
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Вересень » 30 » Відзначення Всеукраїнського дня бібліотек
17:53
Відзначення Всеукраїнського дня бібліотек
Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Нехай любов до бібліотеки завжди залишається для вас провідною зорею на професійному шляху, невичерпною буде ваша доброта і працелюбність.
Бажаємо вам миру, любові, сімейного благополуччя та добробуту.
Бажання бути корисним людям, працьовитість, ентузіазм і душевна краса - ці якості притаманні бібліотекарям. Ми завжди у пошуках, готові до вивчення й запровадження нового, всього, що поліпшить обслуговування користувачів. Саме бібліотекар виконує високу місію - інформує, дає добру і мудру пораду, робить доступними світові інтелектуальні багатства.
Бажаємо вам творчого дерзання у вашій благородній справі, міцного здоров'я, щастя і радості, невтомності і наполегливості, шани і поваги.
30 вересня на базі районної бібліотеки для дорослих відбулися урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек, за участю заступника голови районної державної адміністрації Ірини Бондаренко, голови районної ради Григорія Данилюка, начальника відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації Людмили Кащеєвої та бібліотечних працівників міста та району. З нагоди професійного свята кращих працівників галузі відзначено подяками голови районної державної адміністрації та подякою начальника відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації.
День бібліотекаря - це свято не тільки самих працівників бібліотек, але й відвідувачів. Згадайте знаменитий вислів Вільяма Шекспіра: «Користуйтеся справжнім, щоб зміцнити своє майбутнє щастя». Так давайте ж побажаємо нашим читачам частіше заглядати в бібліотеку, не соромлячись звертатися за допомогою до мага-бібліотекаря, щоб в майбутньому, та й в сьогоденні теж, будувати відносини з людьми як можна краще!
Переглядів: 586 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]