Четвер, 28.03.2024, 20:02
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 24 » Від ідеї - до втілення ! Від мрії – до успіху!
16:30
Від ідеї - до втілення ! Від мрії – до успіху!

       У цьому році працівники Комунального закладу “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” готувалися до проведення новорічного свята заздалегідь. Капітальний ремонт закладу, купівля нових меблів та сучасного обладнання чекало на дітей та гостей свята.     

     На новосілля до бібліотеки завітали очільники влади, ті, хто доклав чимало зусиль для того, щоб свято відбулось. А ще прийшли колеги, друзі, активні мешканці і користувачі бібліотеки, серед яких найповажніші читачі – діти, учні 5 - Б класу КЗ "НВК "Долинська гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Долинської районної ради" з класним керівником Тетяною Антіпець.       

                                       

Веселе, передноворічне свято супроводжувалось різноманітними іграми, конкурсами та піснями Олени Антіпець (викладач Тамара Сафронова) та гурту «Кришталь» (керівник Олена Каратєєва). Святковий настрій дарувала усім присутнім ведуча Руслана Капканець.   Яскравим доповненням свята став майстер – клас з виготовлення різдвяних прикрас на ялинку проведений волонтерами Корпусу Миру Келлі та Кевіном.  Проєкт “Долинська бібліотека – креатив центр” за підтримки малих проектів SPA-грантів реалізовано. Дуже приємно, що є такі люди, які допомогли реалізувати цілі, а саме, районна державна адміністрація на чолі Сергія Омельченка, депутатський корпус Маловодянської сільської ради та її голова Леонід Варенюк, волонтер Корпусу Миру Келлі Джо.                           

                         

                                                                                                       

Океан приєм Гості бажали новій бібліотеці та її працівникам процвітання, творчих успіхів, цікавих заходів.      них емоцій і море позитиву!!!! Діти щасливі!!! Сподіваюсь, що дитяча бібліотека буде популярним місцем серед сучасних учнів!!! Ми пишаємось тим, що маємо в районі таку бібліотеку, поділилась своїми враженнями Тетяна Антіпець Друзів у дитячій бібліотеці багато. І кожен доклав своїх зусиль до її оновлення та забезпечення належного функціонування.  Дякуємо всім.     З прийдешніми Новорічними святами!  Вірте у казку і нехай всі мрії збуваються!

 

Переглядів: 293 | Додав: premier123 | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]