Четвер, 28.03.2024, 12:33
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 3 » В рамках Національного проекту «Україна читає дітям»: Сергій Ткачов
09:10
В рамках Національного проекту «Україна читає дітям»: Сергій Ткачов

Для районної бібліотеки для дітей уже стало традицією проводити зустрічі в рамках Національного проекту «Україна читає дітям».                                         02 лютого на базі КЗ "Долинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 Долинської районної ради" відбулася зустріч учнів з жителем міста Долинська, члена Національної спілки майстрів народного мистецтва, вчителя біології за фахом – Ткачовим Сергієм Володимировичем.                                              

 Представляючи аудиторії Сергія Володимировича - ведуча, активний користувач районної бібліотеки для дітей Дарина Карабанова відмітила, що це людина               незвичайна , багатогранна у своїх захопленнях.                  

  Шановний гість ще з дитинства цікавився навколишнім світом. Першою прочитаною книгою була казка «Троє поросят», але книга «У країні ягуарів» Габора Молнара змінила його життя, занурила     в цікавий, чарівний світ природи, привила любов читання книг.                                                    

                                   

Розповідаючи про себе Сергій Володимирович  зацікавив присутніх своїм хобі: це і вироби      з лози та глиняні горщечки, горнятка і пляшки. Безліч цікавої, корисної, пізнавальної інформації отримали школярі про рослинний та тваринний світ. Захід супроводжувався власним відеороликом про рослин нашого краю. Під час живого, невимушеного спілкування гість неодноразово наголошував, що у його становленні величезну роль зіграла КНИГА, тому що, читання це запорука успіху.                                                      

                                     

Нікому з присутніх не хотілося, щоб ця зустріч закінчувалася. Багато цікавого для себе дізналися школярі спілкуючись із Сергієм Ткачовим, а працівники Долинської районної бібліотеки для дітей запросили  віддати перевагу живому спілкуванню з книгою, тому що «Читати це модно, читати це круто, читати це клас».

                                     

                                     

Переглядів: 565 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]