П`ятниця, 26.04.2024, 12:53
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Січень » 31 » В нас весела коляда
13:17
В нас весела коляда
В нас весела коляда
Йде вертеп і колядує,
Під ногами сніг скрипить
Йде вертеп і колядує
Зірка радісна тремтить.
           
   Зима приносить нам дуже багато свят. Одне з них – Різдво Христове.
Різдво – це велике свято, пов’язане з народженням Ісуса Христа. Воно святкується у всьому світі, і кожен народ вкладає у нього щось своє.
   Так, саме у районній бібліотеці для дітей зібралась весела компанія колядників, які вирішили відродити цю традицію та влаштували дійство під назвою «В нас весела коляда».
   Веселі та  життєрадісні  Віталія Горова, Віка Куцуруба, Юлія Логін, Оксана  Єрмакова, Артур Мельник та Вірочка, Оксана та  Наталія  Яківна Лозинські співали  пісні, читали вірші, бажали господарям смачної куті, миру і здоров'я  упродовж декількох годин.  Радувала своїми жартами усіх присутніх Віра Лозинська.
   Світлий дитячий спів та величання Сина Господнього дзвінко бриніли всім містом.
   Дуже тепло і щиро нас прийняли підприємці магазинів «Барва» (Ігор Євдокименко), «Меблі» (Надія Мудрак), АТБ (Олена Ляшенко).
Колядники, отримали солодощі, гроші, а несподіванкою був сюрприз – пилесос,  який був вручен колядникам Лідією Євдокименко.
   Щиро дякуємо всім, хто нас підтримував, в першу чергу дякуємо  заступнику голови райдержадміністрації Ірині Бондаренко, яка сприяла ношому заходу.
   Було весело і гамірно,  а по закінченню зібрались всі разом у бібліотеці і ласували солодощами та обмінювались враженнями.
   Враження просто неймовірні! Було надзвичайно приємно дарувати людям посмішки та відчуття свята, яке в місті трішки втрачає свої обриси...
   Про свої враження від колядкової програми поділився Артур Мельник, який вперше брав участь  у такому дійстві. «На свята хочеться чуда, а колядка – це якоюсь мірою диво. Варто один раз спробувати її проспівати для когось, і відчуваєш, що вона створює особливий настрій».
   Наталія Лозинська, мама нашої читачки  зізналась, що під час колядування вона відчула себе дитиною, бо востаннє співала колядки ще коли малою їздила до бабусі в село.
   Шановні батьки, бабусі, дідусі та діти за бажанням, як за помахом чарівної палички, можна перетворити звичайний зимовий день на справжнє свято. Чекаємо на вас!

Переглядів: 1558 | Додав: genbich | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]