П`ятниця, 29.03.2024, 13:05
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 13 » В цьому імені – слава України
12:25
В цьому імені – слава України






У березні цього року ми відзначаємо дві знакові та взаємопов’язані між собою дати. Виповнюється 200 років від дня народження українського композитора і громадського діяча, автора музики Державного Гімну України Михайла Вербицького та 150 років відтоді, як уперше публічно було виконано національний гімн "Ще не вмерла України і слава і воля...".
З метою виховання в учнів патріотизму, поваги до історії та державних символів України, враховуючи важливість постаті Михайла Вербицького для розвитку української державності та української культури, в районному культурно - дозвіллєвому комплексі відбулася літературно – музична композиція „Слухай не музику, слухай свою душу”. Наша бібліотека взяла участь у проведені заходу хвилинкою міркувань „В цьому імені – слава України: М. Вербицькому – 200 років”, де користувач Анастасія Демещенко разом з глядачами повела розмову про нашу Батьківщину, нашу славну Україну та про людину, яка прославляє неньку Україну у грі „А що для вас є Україна?”, слайд-вікторині „Державні символи” та закріпила знання правил, які всі повинні знати і завжди виконувати, поважаючи символи національної і державної величі України .
Віддаючи належну шану творцеві невмирущої музики нашого Державного Гімну, ми славимо усіх, хто з його словами на устах бореться за Україну - на передовій чи самовіддано працюючи задля майбутнього країни. Бережімо ж нашу рідну землю. Шануймо наше культурне надбання.


Переглядів: 561 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]