Четвер, 25.04.2024, 20:52
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Січень » 11 » Спасибі тобі, пане господарю, Що звелів нам колядувати.
08:58
Спасибі тобі, пане господарю, Що звелів нам колядувати.

Із давніх-давен, із покоління в покоління в Україні передається традиція колядувати. От і в Долинській вже другий рік поспіль на Різдвяне свято весела ватага найактивніших користувачів бібліотеки, а саме Петренко Марія, Андрієнко Валерія, Лозінська Вєроніка, Охріменко Валерія,Небесюк Тетяна та Мельник Артур в одязі з бабусиних скринь йшла містом з колядками, піснями та жартами. А самий головний його атрибут – це зірка, що височить над головами учасників.
Різдвяний вертеп завітав до Кіровоградської філії державного підприємства «Центру сертифікації насіння та садивного матеріалу», на підприємство ПП «Тупота», магазини «Барва» та «Меблі», де дзвінкоголосих колядників гостинно, тепло і щиро зустрічали працівники закладів. Колядники, заходячи до оселі, славили господарів та їх дітей, бажали їм щастя, здоров’я, процвітання підприємства та достатку. Після закінчення обрядових дій пригощали у кожній «хатині» кладучи дітям у «торбу» солодощі.
Колектив районної бібліотеки для дітей висловлює щиру подяку за підтримку у організації дійства директору Кіровоградської філії державного підприємства «Центру сертифікації насіння та садивного матеріалу» Лапаю Віктору, приватним підприємцям Тупоті Юрію, Євдокименко Ігорю та Мудрак Надії.





Переглядів: 741 | Додав: premier123 | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]