Субота, 20.04.2024, 04:21
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 31 » Слідуючи американським традиціям
08:13
Слідуючи американським традиціям

Хеловін (Хеллоуїн) - “несвяте свято”, яке ще зовсім недавно широко святкували лише в чотирьох країнах світу, тепер має популярність і на Долинщині.

Тож 31 жовтня року на базі Комунального закладу “Культурно – дозвіллєвий центр Долинськоїрайоної ради” відбулася тусівка для дітей різного віку до дня Хеловіна.

Організатором став Комунальний заклад “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” .

Ведуча дійства, чарівна жінка волонтер Корпусу Миру в Україні Келлі Джо разом з користувачами бібліотеки Ганною Павленко, Анастасією Богомольною, Наталією Вільховецькою, Яною Василишиною з метою підвищення інтересу до вивчення англійської мови та культури США провели костюмовану театралізовану шоу-програму Halloween party. Фейс- арт, кенді бар, фотозони, конкурси та дискотека це все чекало на учасників.

Навіть уявити не могли, стільки бажаючих дітей міста та навколишніх сільських територій району разом з мамами, бабусями завітають на дійство.

З величезним захопленням допомагали готувати декорації колективи Комунального закладу “Культурно – дозвіллєвий центр Долинського району” Долинської райради» та Комунальний заклад “Музей історії Долинського району” . Зала закладу була прикрашена виготовленими власноруч привидами, відьмочками, кажанами, павутиною та павучками, гарбузами.

У Долинській надовго запам’ятається всім учасникам заходу своєю неповторною атмосферою та можливістю від душі повеселитися. Не варто втрачати таку чудову нагоду!

Спасибі всім, хто прийшов, і з таким захопленням прийняв цю традицію.

 

Переглядів: 407 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]