Четвер, 28.03.2024, 19:43
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 7 » Шевченко і сьогодення
02:18
Шевченко і сьогодення

Тарас Шевченко — це не минуле, Тарас Шевченко — це сьогодення, він важливий і для тих, хто живе тепер, і для молодих, хто тільки починає своє життя, і для старших, і для всіх тих, хто хоч якось асоціює себе з Україною.

 

Про все це йшла мова на експрес – інформації “Вічно живе твоє слово: Шевченко і сьогодення”, учасниками якого стали користувачі бібліотеки – учні 7-х класів Комунального закладу "Долинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. А.С.Макаренка Долинської районної ради".

 

Проводячи захід, бібліотечні працівники намагалися донести до користувачів-дітей, що Шевченко сучасний, живий і актуальний, як ніколи. розширити їх знання про його життя, творчість та світогляд.

 

204 річницю від дня народження Тараса Шевченка, учасники ланцюжком читали його “Заповіт” та активно відповідали на питання вікторини.

Яскравим доповненням заходу стали відеофільм “Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття”, архівне відео Тараса Шевченка, відео – кліп на вірш “Думи мої”, цікаві факти і версії з досліджень життя митця.

Книги та інші документи, присвячені життю та творчій діяльності поета, драматурга, художника з книжкової виставки “Тарас Шевченко - духовний взірець нації”, розширили знання дітей про творчу спадщину і життєвий шлях Великого Кобзаря.

 

 

Переглядів: 472 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]