П`ятниця, 29.03.2024, 07:09
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 19 » Розвага - квест “Запалюємо зорі для Миколая”
07:59
Розвага - квест “Запалюємо зорі для Миколая”

16 грудня в очікуванні чудес до Лаврівської сільської ради зійшлося безліч дітлахів разом зі своїми батьками.

 

Цього року неперевершене традиційне свято організатори відтворили у новому форматі. Атмосферу радості та святковий настрій учасникам свята дарували Комунальний заклад “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” та Лаврівська сілська бібліотека.

 

Всім малятам, які завітали на розвагу-квест “Запалюємо зорі для Миколая”, потрібно було виконати цілу низку різноманітних завдань від Святого Миколая. Цікавинки очікували маленьких лаврівчан на кожному кроці. Без сумніву, діти подолали поставлені перед ними задачі і успішно виконали всі завдання. За кожне правильно виконане завдання діти “запалювали” зірочки на “небі” Чудотворця. Цікаві ігри, запальні таночки створили гарний настрій усім присутнім.

Святкове, феєричне і незабутнє дійство під час відкриття резиденції Святого Миколая діти отримали за підтримки першого заступника голови районної державної адміністрації Зеленокорінної                             Інни Вікторівни.

Проте це був лише початок цікавої, змістовної і, головне, веселої розважальної програми, яку отримали наймолодші мешканці громади. Адже депутат районної ради Інна Зеленокорінна побажала, щоб щедрий Святий Миколай приніс мир, добро, щастя, злагоду та благополуччя кожній лаврівській родині, та пообіцяла малечі, що вона обов’язково завітає до них з Дідом Морозом та Снігуронькою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 592 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]