Субота, 20.04.2024, 12:09
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 20 » Найкращий читач району 2015 – є!
11:43
Найкращий читач району 2015 – є!

[c]
$IMAGE2$
Найбільш читаючими школярами, на думку організації «Форум видавців», вважаються учні шостих і сьомих класів, а тому саме серед них проводиться традиційний конкурс «Найкращий читач України».
Районний етап цьогорічного конкурсу дитячого читання «Найкращий читач – 2015» пройшов на базі районного культурно – дозвіллєвого комплексу за ініціативою районної бібліотеки для дітей.
За звання кращого читача боролись найбільш ерудовані, завзяті, начитані діти району. На конкурс зібрались 16 учнів 6-7 класів із 19 сільських бібліотек району. Учасників конкурсу чекало чотири завдання. Вдома конкурсанти підготували візитну картку та представлення улюбленої книги. Визначити рівень знань з літератури допомогли тести та літературна галерея, що дала можливість найкращим читачам продемонструвати і коло свого читання, і знання програмних літературних творів, сучасної української дитячої літератури.
А допомогло визначити найсильніших учасників конкурсу журі у складі: начальника відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації − Кащеєвої Людмили Володимирівни, художнього керівника районного будинку культури − Середенко Оксани Емілівни, члену творчого об’єднання «Сузір’я Долинщини» − Гузнак Наталії Валерівни.
Творчо себе показали всі конкурсанти, але найерудованішими, найартистичнішими стали учень 6 класу Ставничий Артем (Антонівська сільська бібліотека) та учениця 7 класу Кімак Єлизавета (Василівська сільська бібліотека), саме ці переможці і поїдуть до міста Кіровограда змагатись за титул «Найкращий читач області».
У день проведення конкурсу звучали вітання від:
директора Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва імені О.М. Бойченка Лариси Савенко, начальника відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації Людмили Кащеєвої,
пісні від активного користувача Тетяни Небесюк та Олени Волкової.
КНИГА І ДИТЯЧЕ ЧИТАННЯ БУЛО, Є І БУДЕ!
Наші читачі це довели! А щоб діти мали змогу і надалі пізнавати художній світ за допомогою інтернету, переможці отримали подарунки у вигляді флешок від депутата Верховної Ради України Анатолія Кузьменка.
Щиро вітаємо переможців!
ТАК ТРИМАТИ!



Переглядів: 671 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]