П`ятниця, 29.03.2024, 07:00
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 5 » Моя писанка найкраща, бо вона про світлу Пасху
09:16
Моя писанка найкраща, бо вона про світлу Пасху

Наближається найголовніше свято християнського світу – Великдень - Світле Христове Воскресіння.

Немає родини, в якій на святковому столі не лежали б крашанки, писанки, Паска, освячені в храмі. Гарний настрій, надія на краще, побажання добра і любові переповнюють усіх у цей день.

Напередодні цього світлого, радісного весняного свята бібліотекарі Комунального закладу “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” завітали до вихованців образотворчого відділу Комунального закладу “Долинська дитяча музична школа Долинської районної ради ” (викладач Оксана Куколь) на майстер – клас “Моя писанка найкраща, бо вона про світлу Пасху”.

Діти з цікавістю послухали розповідь бібліотекарів про походження свята Світлого Христового Воскресіння – Великодня, традиції його святкування, про історію виникнення писанок їх різновидність, кольори, символи, які писали на писанках, їх символічне значення. Послухали декілька цікавих легенд про походження писанок. Бібліотекар Лариса Бешевець разом з дітьми зібрали Великодній кошик, а бібліотекар Антоніна Павлюк провела огляд літератури книжково-ілюстрованої виставки “Великдень іде - свято в душу несе”, а по закінченню кожна дитина собі на згадку, розмалювала писанку.

 

Переглядів: 516 | Додав: premier123 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]