Четвер, 25.04.2024, 18:36
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Червень » 14 » Літо! Канікули! Казка! Ура!
09:14
Літо! Канікули! Казка! Ура!

Де свято - там і сміх, і радість, і позитивні емоції, і щасливі хвилини, і приємні переживання, і здійснення бажань. Це все відбулось на районному Святі Казки. Казковою ходою від Комунального закладу “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” до Комунального закладу “Районний будинок культури Долинської районної ради” пройшло понад 500 дітей району. Цьогоріч учасники свята доповнили ходу на гіроскутерах, скейтах, роликах, самокатах.

 

Приємні спогади про нього залишаться у дітей надовго. Цікаві конкурси, захоплюючі ігри, танці, музика, квест, флешмоб, і головне – веселі ведучі шоу – програми, студії організації свят “My Family” міста Олександрії.

Із привітаннями до дітей та побажаннями їм яскравих літніх канікул звернулися голова районної державної адміністрації Сергій Омельченко, голова районної радиІрина Бондаренко.                               

 

На святі оголосили ім’я переможців фотоконкурсу “Жива книга”, започаткованого у березні цього року. Підвела його підсумки начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації Людмила Кащеєва. За мега суперові фото дипломи отримали Гурівська та Маловодянська сільські бібліотеки. 

             

 

Несподівано, вперше, на Святі казки лунала англійська мова, це волонтери Корпусу Миру в Україні завітали на Долинщину і провели цікаві майстер-класи: карате, тату, йога, конструювання з паперу, йо –йо, музичний реп, гончарство. Допомагали їм наші юні волонтери - користувачі дитячої бібліотеки, які гарно володіють англійською мовою, та вихованці дитячої музичної школи. Цього разу свої креативні ідеї організатори тримали у таємниці до останньої хвилини. Неймовірно, шалено, круто, не очікувано, неперевершено, різнокольорово для всіх учасників дійства відбувся феєрверк фарб Холі. Працівники Комунального закладу “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” висловлюють щиру вдячність усім, хто долучився до організації та проведення казкового дійства. Особлива подяка Богданівському, Братолюбівському, Варварівському, Лаврівському, Маловодянському, Олександрівському сільським головам, відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації всім, хто долучився до організації та проведення святкового дійства. Завдяки їх активності, високій організованості та працездатності свято відбулося на самому високому рівні. Вітаємо дітлахів із початком літніх канікул та зичимо отримати лише позитивні враження!       

  

           

            

       

Переглядів: 455 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]