Субота, 27.04.2024, 03:53
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Вересень » 30 » Книжок країна чарівна у гості нас чекає
09:34
Книжок країна чарівна у гості нас чекає

Щорічно 30 вересня вся наша країна святкує Всеукраїнський день бібліотек — найчитальніший день року. Свій професійний день, працівники Комунального закладу “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради”, як завжди святкують разом зі своїми користувачами. В бібліотеці за доброю традицією організовано День відкритих дверей. Почалося наше свято з пізнавально – оглядової мандрівки “Книжок країна чарівна у гості нас чекає” на яке завітали учні 5 –А класу (класний керівник Рак Н. В.).

Мандруючи цікавими зупинками діти мали змогу взяти участь у літературній вікторині, спробувати себе у ролі бібліотекаря, відтворити колаж “Бібліотека для мене – це… ”, проявити свої таланти у танцювальному марафоні та відвідати ігромайданс.

Із захопленням та почуттям відповідальністі працівники підійшли до підготовки свята. Любов до професії вони розкрили у книжковій інсталяції “Говорить і показує книга” та у ілюстрованій книжковій виставці “Чудова країна – Бібліотека”.

Традиційні бібліовітамінки додали святковості та веселого настрою. Працівники намагалися зробити все, щоб кожен присутній в бібліотеці відчув, що Всеукраїнський день бібліотек - саме його свято.

Зі святом, колеги та користувачі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Здоров'я, миру, добра і кохання!

Переглядів: 265 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]