П`ятниця, 26.04.2024, 18:21
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Липень » 13 » Книгоманія-2020
21:50
Книгоманія-2020

                                 

Щороку любителі читання беруть участь у конкурсі “Книгоманія”, основна ідея якого – популяризація читання. Цей конкурс дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим  талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню.

Попач Василина, Суперчитач Долинського району, користувач                 6 класу Комунального закладу “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради”, взяла активну участь у проведенні III завершального етапу 16-го Всеукраїнського конкурсу дитячого читання “Книгоманія – 2020”, який дистанційно провела Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка разом з ГО “Форум видавців”.

Змагання в онлайн - форматі справили свої враження на юну книгоманку. Виконавши  непрості письмові завдання на знання сучасної та класичної дитячої й підліткової літератури, проаналізувавши запропоновані тексти, висловивши власні судження вона довела, що вміє читати, вміє розуміти та робити правильні висновки з прочитаного.                    В нагороду Василина  отримала сертифікат  та книжковий подарунок.     

Працівники бібліотеки радіють, що мають такого завзятого книголюбчика   і бажають їй  перемог у нових конкурсах!

Переглядів: 204 | Додав: premier123 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]