Четвер, 25.04.2024, 05:56
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 26 » Книгоманія - 2018
12:23
Книгоманія - 2018

                                                                           

25 квітня у Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г Шевченка панувала чудова атмосфера на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія".

                                                                             

Долинщину представили учениця 6 класу Богдана Філоненко КЗ “НВК ”Долинська гімназія - загальноосвітня школа I – III ступенів №3 Долинської районної ради” та Марина Середенко – учениця 7 класу КЗ “Долинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. А.С.Макаренка Долинської районної ради”.

                                               

П ід час конкурсу учасники продемонстрували ерудицію та знання літератури у різних конкурсних змаганнях: “Кращий знавець літератури”, “Моя улюблена книга”, “Естафета лідерів” та змістовно відповідали на запитання з чорної скриньки. Журі вразили смаки школярів, їх читацькі вподобання, знання творів сучасної української та світової літератури. Цей день для учасників заходу був днем дивовижних мандрівок, знайомств з неосяжним всесвітом цікавих книг, він подарував багато нових друзів, з якими весело і цікаво читати та творити разом. Всі конкурсанти отримали нагороди та приємні сюрпризи.

                                                                 

Працівники бібліотеки дякують організаторам за організацію та проведення такого чудового свята.

Переглядів: 348 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]