Четвер, 18.04.2024, 18:20
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 21 » Дитина та бібліотека – читання у новому форматі
21:27
Дитина та бібліотека – читання у новому форматі
Що читають наші діти?

І чи взагалі читають? Як їх привчити мислити над книгою, а не лише сприймати інформацію з моніторів? Це насправді проблема часу! Про неї добре знають бібліотекарі. Вони дбають про читацьку культуру, намагаються прищепити любов до читання, зорієнтувати юних читачів у книжковому морі.
18 листопада на базі Гурівської сільської бібліотеки відбувся районний семінар – практикум бібліотекарів району на тему: „Дитина та бібліотека – читання у новому форматі”.
Зібралися колеги для того, аби підбити підсумки роботи за 11 місяців, обговорити плани на наступний рік, поділитися досвідом роботи у здійсненні системної підтримки читання, як основи інтелектуального та особистісного розвитку дитини.
За українським звичаєм пишним короваєм гостинно зустріли бібліотекарів району господарі.
З привітальним словом звернулася до присутніх сільський голова Олена Василенко, завдяки якій бібліотека набула сучасного вигляду. Бібліотекар Антоніна Диновська познайомила колег з особливостями сучасної методики та творчими доробками бібліотеки.
Учасники семінару мали можливість ознайомитися з історією села Гурівки відвідавши шкільний музей історії.
Гарного настрою та позитивних емоцій додала розважально – конкурсна програма «Я люблю Україну» за участю учнів Гурівської загальноосвітньої школи. Найменші учасники отримали у дарунок книги від депутатського корпусу Гурівської сільської ради.
Працівники сільських бібліотек представили матеріали на виставку - досьє «Жива історія». Це спогади, розповіді про героїв земляків, які ведуть боротьбу в зоні АТО і відстоюють мир і волю свого народу.
Задоволені цікавим спілкуванням, з великим багажем нових ідей, вражень та бажанням зробити бібліотеки затишними, привітними, необхідними для наших юних користувачів ми повернулись додому.
Переглядів: 606 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 guznak2012  
0
Велику роботу проводять бібліотекарі. Адже в наш час новітніх технологій зацікавити сучасну дитину справа не проста. Але тут працюють справжні фанати своєї справи! Скільки заходів у місті проведено районною біліотекою! Браво дівчата! Так тримати!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]