Субота, 20.04.2024, 08:37
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 9 » День Перемоги
07:51
День Перемоги
«Ніхто не забутий, ніщо не забуте!
В країни моєї доля сумна…
Хоч роки проходять, та в пам’яті буде,
Cвященна велика, кривава війна!»


[b]9 Травня - день Великої Перемоги!Долинська районна бібліотека для дітей приділяє велику увагу вихованню у читачів патріотизму, поваги до історичних набутків країни. Щоб любити і оберігати рідну землю, діти повинні знати якою дорогою ціною була здобута її свобода. І хоча роки війни відходять все далі в історію, для пам'яті людської нема терміну давності.
Відзначаючи День Перемоги, у бібліотеці для користувачів була розгорнута книжкова виставка «Збережемо пам’ять про подвиг» з художньою та публіцистичною літературою, присвяченою подіям Великої Вітчизняної війни, з тематичними папками: «Я пам’ятаю, я пишаюсь», «Довгий шлях до Перемоги», що містять інформацію краєзнавчого змісту, де можна прочитати про героїв- земляків, подвиг яких безсмертний.
8 травня для користувачів бібліотекар Тамара Нефьодова провела меморіальну годину «Стоять безмовно обеліски вічні, сняться їм дороги героїчні». Діти дізналися, хто і якою ціною одержав Перемогу у найжорстокішій і найстрашнішій війні минулого століття, чиїми нащадками вони залишаються, чим і ким повинні пишатися, про кого пам’ятати. Особливо зворушливо прозвучала розповідь про самовіддані вчинки героїв - земляків у роки війни.
[/b]
[color=purple]
Переглядів: 686 | Додав: Premier6774 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]