П`ятниця, 26.04.2024, 00:00
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 6 » Ціна Перемоги, ціна життя
09:30
Ціна Перемоги, ціна життя
Весна іде, і переможним кроком
В тюльпановому вічному вогні
Йде травень крізь хвилини, дні і роки,
Несе нащадкам спогади свої.
Цього року ми відзначаємо 71-у річницю перемоги над фашизмом у Другій світовій війні. Все далі відходять грізні та важкі роки війни, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував свого життя,та й нині не шкодує, щоб зараз могли жити ми.
6 травня з нагоди Дня пам'яті та примирення, Дня Перемоги бібліотекарі районної бібліотеки для дітей завітали до учнів 3 -В класу Долинської ЗШ I-III ступенів №4.
„Ціна перемоги була занадто високою аби про неї забували впродовж років” - такими словами розпочала Єдиний урок пам’яті класний керівник Назаренко Лариса Василівна. Вірші, малюнки дітей про війну доповнювали розповідь вчителя.
Година пам’яті „Ціна Перемоги,ціна життя ”, проведена бібліотекарем Антоніною Павлюк продовжила урок. З матеріалами книжкової виставки „Ніхто не забутий, ніщо не забуте” ознайомила присутніх бібліотекар Лариса Бешевець. По закінченні заходу всі присутні вшанували пам'ять про загиблих хвилиною мовчання.
Дітям бажали мирного неба, ясного сонця та всього самого найкращого! Нехай завжди наших дітей оточує мир, здоров'я та щастя!

Переглядів: 629 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]