Вівторок, 23.04.2024, 22:54
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 26 » Чорнобиль – вітер у душах
12:34
Чорнобиль – вітер у душах

 

Спливають роки, все далі віддаляючи нас від тих страшних квітневих подій 1986 року, а Чорнобильський вітер і досі мете по наших душах.  

                                                                                                   

Чорнобиль зранив душі, осиротив сім’ї, забрав життя у багатьох людей. Скільки б часу не пройшло,    а дзвони Чорнобиля болем і смутком відгукуватимуться            у наших серцях.

                                                                        

Сьогодні, 26 квітня в День пам'яті Чорнобильської трагедії, працівники Комунального закладу “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” завітали до учнів 4 класів Комунального закладу “Долинська загальноосвітня школаI-IIIступенів №1 Долинської районної ради” і провели хронологічний лікбез “Чорнобиль – вітер у душах”.

Діти послухали розповідь бібліотекаря Лариси Бешевець, про аварію на ЧАЕС, героїчні дії людей які ціною свого життя захищали від наслідків катастрофи.

Розповідаючи про Чорнобильську трагедію вчитель Світлана Кондратюк запалила свічку пам’яті. Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання загиблих ліквідаторів аварії.

 Бібліотекар Тамара Нефьодова ознайомила з матеріалами книжкової виставки "Чорнобиль: біль і пам`ять вічні" Чорнобиль… Нині це слово знає увесь світ. Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам’ять, це наш нестерпний біль.

                                                                             

                                                               

                                                                 

 

Переглядів: 389 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]