П`ятниця, 19.04.2024, 11:00
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Січень » 23 » #Bookchallenge
15:20
#Bookchallenge

Ось і настав новий рік, а разом із ним – час ставити собі нові цілі та досягати їх.     Ти коли-небудь пробував підрахувати, скільки книжок читаєш щороку? А щодня читати книги зможеш? Волонтер Корпусу Миру Келлі Джо та працівники дитячої бібліотеки запровадили проєкт “#Bookchallenge” (книжковий виклик) для дітей міста. Його основна мета — популяризація читання ангійською та українською мовами у закладі. Ідея швидко знайшла своїх прихильників, адже в такій пропозиції  є багато хорошого:                                                                  

• Якщо ви не звикли довго читати, це прокачає вашу навичку концентрації. Із часом читати стане легше. А тривале зосередження на одній справі позитивно впливає на ваш мозок. Тому варто дозволити собі під час читання не відволікатися на повідомлення із соціальних мереж.

• Якщо читати паперові книги, це скорочує “екранний час”, що корисно для повноцінного сну. Спробуйте замість перегляду фільмів таспілкування                       в соціальних мережах спокійно почитати – і відчуйте різницю.

• Книги, загалом, розширюють кругозір та підштовхують нашу уяву. Читаючи їх, ми не лише отримуємо задоволення, але і тренуємо знання граматики та нарощуємо словниковий запас.

Друзі! Так чому б не спробувати читати 15 -30 хвилин на день тексти англійською      і українською мовами та отримати додатковий бал за виконання завдання у грі “Read - Opoly”.

Завітайте до нашої бібліотеки. У нас є поради тим, хто лише збирається починати читати англійською, а також для тих, кому читання поки що      не приносить задоволення. Результати можуть вас здивувати. Оберіть для себе щось, що вам    до душі та приєднуйтесь до тих, хто вже взяв участь  у #Bookchallenge.

         

 

Переглядів: 235 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]