Субота, 20.04.2024, 12:43
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 1 » бібліо - ланч "Книга збирає друзів"
11:00
бібліо - ланч "Книга збирає друзів"

Є у вересні особлива дата – 30 вересня. Саме у цей день, починаючи з 1998 року згідно з Указом Президента України, бібліотечні працівники відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек.

Ми пишаємося тим, що маємо це свято, як вияв глибокої поваги до нашої праці, як визнання державою суспільної значимості бібліотек, що стали однією з найважливіших складових частин інформаційної структури суспільства.

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек в КЗ “Районна бібліотека для дорослих Долинської районної ради” відбувся святковий захід - бібліоланч “Книга збирає друзів” . З нагоди свята до бібліотеки завітали заступник голови районної державної адміністрації Олександр Ворона та голова районної ради Ірина Бондаренко. Крім теплих слів та вітань зі святом і побажань всіляких гараздів почесні гості відзначили працю кращих бібліотекарів грошовою винагородою. Відповідно до рішення районної ради від 13 червня 2007 року № 183 “Про затвердження Положення про щорічну районну премію в галузі освіти, культури, охорони здоров’я, молоді та спорту” та розпорядження голови районної ради від 10 липня 2018 року №20-гр “Про присудження щорічної районної премії в галузі “Кращий працівник”, за суттєвий особистий внесок у популяризацію галузі та з нагоди свята, грошовими преміями відзначено Антоніну Павлюк та Ларису Бешевець – бібліотекарів КЗ “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради”.

 

Переглядів: 428 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]