Четвер, 28.03.2024, 18:30
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 26 » Зимова круговерть
07:51
Зимова круговерть

Протягом тижня бібліотекарі, читачі – діти Комунального закладу “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” з особливою ретельністю готувалися до свята:виготовляли прикраси, наряджали ялинку, оформляли книжкову виставку.

Все навкруги завертілось!

Ох і закрутилось зранку 22 грудня на Новорічному святі. Зустрічали учнів 5-Б класу КЗ “НВК Долинська гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Долинської районної ради”, працівники закладу Лариса Свірса та Антоніна Павлюк, які з’явилися в образі Цукерочки та песика Щасливчика.

А яке передноворічне свято без карнаавльного костюма?

Заряд позитивних емоцій викликав у дітей під час запального таночка – гри “Чарівна торбинка”. Кожен присутній заходу передчув наближення чудових чарівних митей, як до нього потрапляла торбинка з карнавльним костюмом.

Приємним сюрпризом для дітей став майстер-клас з виготовлення новорічних сніжинок, які підготували та провели чарівниці, а саме: викладач Комунального закладу “Районна дитяча музична школа Долинської районної ради” Оксана Куколь та її вихованці Анастасія Юренко, Єлизавета Голубенко.

 

І всім вірилося, що сніжинка зроблена своїми руками здійснить всі заповітні мрії у 2018 році.

В стінах бібліотеки витав святковий, новорічний настрій, панувала творчість, дитяча фантазія та почуття прекрасного.

Завдячуючи спонсорам Долинській районній організації Аграрної партії, відділу культури, туризму та культурної спадщини районної державної адміністрації по завершенню дійства від символа року діти отримали солодкий гостинець з передбаченням на наступний рік.

Переглядів: 381 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]