Субота, 20.04.2024, 01:00
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Квітень » 28 » Земля на долонях турботи
12:09
Земля на долонях турботи
Сьогодні завдання бібліотекарів Долинського району не тільки зробити інформацію, що є у фондах бібліотеки з питань екології доступною, а й намагатися донести до наших читачів злободенність цієї проблеми, довести необхідність по-іншому відноситися до оточуючої нас природи.
22 квітня — важлива дата для кожної людини нашої планети -Міжнародний день Землі . У цей святковий день до районної бібліотеки для дітей завітали учні 2 - В класу НВК „Долинська гімназія – загальноосвітня школа I-III ступенів №3”. Школярі здійснили подорож по бібліотеці та ознайомилися з матеріалами виставки „Екологія - світ природи”.
Бібліотекар Антоніна Павлюк розповіла про історію установлення цього свята, а також про Червону книгу України - офіційний державний документ, у який заносяться рідкісні види тваринного і рослинного світу і ті, що перебувають на грані зникнення.
Учасники театральної студії „Живчики” районної бібліотеки для дітей Ярослава Корецька та Валерія Охріменко провели екологічну гру „Дивосвіт нашої природи”, яка включала в себе розгадування загадок про природу, вікторину „Природа – наш дім” та цікаву розважальну програму.
Вихованці закладу внесли свою частку у добру справу по благоустрою нашого міста. На території біля пам’ятного знака „Воїнам-інтернаціоналістам Долинщини” висадили молоді саджанці берізок, які були надані заступником міського голови та головою Долинської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Миколою Гронтом.
Пам'ятаймо, що Земля — це неоціненний дар, подарований нам природою, це — наш спільний дім, тож берегти її — наш священний обов'язок.
Залучення молодого покоління до практичних справ сприяє формуванню громадської свідомості
[/c][c]
Переглядів: 623 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]