Субота, 20.04.2024, 16:38
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 7 » Здоровим бути модно, стильно і красиво
12:12
Здоровим бути модно, стильно і красиво

Доброго здоров'я, діти, доброго вам дня, так вітали працівники районної бібліотеки для дітей користувачів відвідавших бібліотеку 7 квітня – у Всесвітній день здоров’я. «Буде здоров’я - решта все, додасться», - так звучить це багатовікове спостереження. І дійсно, наявність або відсутність у людини цього найціннішого стану, докорінно визначає його повсякденне життя, соціальне і суспільне оточення. Здоров’я - це справжнє багатство.

                                             

Головне — здоровим бути — Це потрібно всім збагнути! Бо як є здоров’я й сила, То весь світ людині милий. Й думка в неї веселенька, І тоді вона жвавенька. Все їй хочеться робити, І сміятись, і радіти. Весело було біля інтерактивної книжкової виставки поради « Здоровим бути модно, стильно і красиво» оформленої в читальній залі бібліотеки.

                                       

                                                   

Діти читали книги, скакали на скакалках та м’ячах, підкидали на ракетках кульки, дружньо розповідали про те, що потрібно, щоб бути здоровим.

                                 

                                         

Добре здоров'я — це коли тобі добре, нічого не болить. На уроках ти уважний, активно і старанно працюєш, ти веселий, тобі хочеться бігати, стрибати, якщо ти їси з апетитом і міцно спиш, — значить ти здоровий. Бібліотекарі пригощали всіх смачним,запашним фіто чаєм.

                                     

У Всесвітній день здоров’я ми бажаємо всім нам - бути здоровими і життєрадісними!

Переглядів: 597 | Додав: mayka_92 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]