Вівторок, 23.04.2024, 13:49
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Травень » 16 » Всією сім’єю до бібліотеки
09:24
Всією сім’єю до бібліотеки
День сім’ї - це свято, яке встановлене в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН для того, щоб об’єднати родини всього світу і привернути увагу громадськості до багатьох проблем сім’ї.

З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Усі ми добре знаємо, що людина сильна тоді, коли вона не одинока, коли її є кому підтримати. Бо сім’я - це наша опора, це той причал, до якого пристаєш, ховаючись від бід та незгод, де знаходиш спокій і затишок.
З нагоди Міжнародного дня сім'ї у читальному залі районної бібліотеки для дітей пройшов день сімейного відпочинку «Всією сім’єю до бібліотеки», у якому взяли участь сім’ї Мельник, Андрієнко, Гавриленко, Кравченко де ніколи не згасає родинне тепло, де ангел – хранитель весело милується їх сімейною згодою, чудовими талановитими людьми. А талановитими уже в тому, що всі вони люблять книгу. Привітати зі святом завітали голова районної державної адміністрації, голова районної організації Партії регіонів Геннадій Вітряк та керівник апарату районної державної адміністрації, перший заступник голови районної організації Партії регіонів Інна Зеленокорінна. Ізюминкою дня стало представлення візитної картки родин, де кожна сім’я цікаво розповіла про себе, зробила презентацію своїх захоплень. Змістовно і весело пройшла конкурсно-розважальна програма, де родини рахували сімейний бюджет, показали свою акторську майстерність та гармонію думок.
До уваги користувачів оформлена книжкова виставка «Мудрість виховання».
По закінченню свята сім’ї отримали подарунки надані відділом культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації та солодощі від районної організації Партії регіонів.



Переглядів: 598 | Додав: Premier6774 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]