П`ятниця, 29.03.2024, 10:31
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Лютий » 14 » Валентинка власноруч
20:39
Валентинка власноруч
Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило б цілого життя. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті.
Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих — день святого Валентина. Такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде. Ми знаємо, що вони живуть на сторінках книжок, які із задоволенням читають користувачі бібліотеки, дізнаючись про їх неймовірні історії кохання. В цей день бібліотекар відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів Лариса Бешевець разом зі своїми читачами провела майстер - клас по виготовленню валентинок. Всі учасники майстер-класу власноруч красиво та креативно виготовили валентинки для своїх рідних, дізналися захоплюючу історію та романтичну легенду свята.

У це чудове романтичне свято любові працівники районної бібліотеки для дітей щиро вітають з Днем Святого Валентина своїх любих користувачів. Бажають миру, любові в кожнім домі та в нашій країні.




Переглядів: 585 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]