П`ятниця, 29.03.2024, 07:54
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 4 » Національний проект "Україна читає дітям"
11:23
Національний проект "Україна читає дітям"
На минулому тижні у приміщенні районної бібліотеки для дітей в рамках Національного проекту "Україна читає дітям" відбулася зустріч учнів 8-х класів Долинської загальноосвітньої школи I – III ступенів №1 з членом творчого об’єднання «Сузір’я Долинщини» Наталією Гузнак (Стоян).
Наталія Валеріївна - учасник районних фестивалів та конкурсів. ЇЇ твори надруковані в колективній збірці поезії „Сузір'я Долинщини” і постійно друкуються в періодичних виданнях, вона веде велику роботу серед молоді в пропаганді української книги на Долинщині.
Наталія Гузнак (Стоян) з любов’ю розповіла дітям про свою родину, про цікаві і незвичайні випадки зі свого життя, декламувала вірші. Повідала історії написання своїх творів та найцікавіші епізоди з них, а також розповіла про свою мрію, яка незабаром здійсниться, вихід авторської збірки поезії. Свій перший вірш написала у дванадцять років.
Діти із захопленням слухали розповідь гості, і з неменшим задоволенням задавали питання. На згадку про зустріч Усатенко Анастасія прочитала власний вірш. Поетеса запросила талановитих користувачів до літературно-мистецької спілки „Сузір'я Долинщини”. Авторка зачитала дітям уривок зі своєї улюбленої книги дитинства „На коні і під конем” Анатолія Дімарова.
Учасники зустрічі із задоволенням слухали вірші, і зовсім не хотіли відпускати поетесу. По закінчені заходу Наталія Гузнак (Стоян) побажала підліткам гарно навчатися і обов’язково читати книги.

[color=purple]
Переглядів: 1733 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]