П`ятниця, 19.04.2024, 18:00
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 21 » Стартував тиждень дитячої книги-2014
16:02
Стартував тиждень дитячої книги-2014
Більше 20 років, впродовж весняних шкільних канікул у дитячих бібліотеках нашої країни проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Читачі його люблять і чекають з нетерпінням.

Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання в цьому році співпало ще з одним святом - Всесвітнім днем поезії. Щоб розпочати це свято працівники Долинської районної бібліотеки для дітей запросили любителів поетичного слова - учнів 9 –х класів Долинської загальноосвітньої школи I –III ступенів №1 та членів літературно - мистецького об’єднання „Сузір’я Долинщини”.
Надзвичайними талантами володіють наші місцеві поети і письменники, повідала Марина Бєлова – голова літературно – мистецького об’єднання „Сузір’я Долинщини”.
Митці району Любов Бичек, Віктор Лукаш, Микола Нагорний із задоволенням читали власні вірші, ділились досвідом, розповідали, як саме виливають на папір нову думку, свіжі вислови віршованих творів. До глибини душі зворушила глядачів пісня на слова місцевого поета Михайла Родинченка „Батьківська хата” у виконані Володимира Герасименка і подарована ним збірка поезій „Славен день прийдешній” з автографом „Зустрілись друзі ми не випадково – любов нас до поезії звела. Я вам дарую поетичне слово – частиночку душі своєї і тепла”.
А ще гості говорили приємні слова, які налаштовували дітей на добрі справи, що нині у дітей концентруються на відмінному навчанні, гарній поведінці, любові до рідної країни.
Під час таких зустрічей Марина Бєлова виявляє нових творчих дітей, вразливі душі яких не можуть заспокоїтися і породжують сплетіння римових рядків. Саме потяг до слова спонукав під час зустрічі нових творчих дітей виявити бажання стати членами об’єднання митців „Сузір’я Долинщини”.
По завершенню заходу члени об’єднання презентували та подарували користувачам бібліотеки збірку другого випуску літературно-музичного альманаху „Сузір'я Долинщини ”.
Тиждень дитячого читання стартував. Різноманітні цікаві заходи під час весняних канікул приготували у ці дні усі бібліотеки району. Користувачів – дітей чекають дивовижні мандрівки, знайомства з неосяжним всесвітом цікавих книг, подорожі по творчості Тараса Шевченка, різноманітні літературні конкурси та багато іншого.
Шановні дорослі: батьки, дідусі, бабусі. Шукаєте щось цікаве і захоплююче для спільних занять з дітьми і внуками? Приведіть їх у бібліотеку. У бібліотеці є цікаві книги, періодичні видання, Wi-Fi, комп’ютери, ігри, і що головне – це все безкоштовно!

Переглядів: 699 | Додав: premier123 | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]