П`ятниця, 19.04.2024, 09:03
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 21 » Співайте, танцюйте, дерзайте, творчими дітьми виростайте !
11:59
Співайте, танцюйте, дерзайте, творчими дітьми виростайте !

       Всі діти Долинщини знають, що 20 листопада у Всесвітній день дитини проходить районний фестиваль-конкурс дитячої творчості “Квітки степу”.

                                                                                           

 

В цей день у Комунальному закладі “Районний будинок культури Долинської районної ради” для дітей району було “гаряче”. Працівники Комунального закладу “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” спільно з Комунальним закладом “Культурно -дозвіллєвого центру Долинської районної ради ” підготували для конкурсантів справжні забави та веселий настрій.                                                                                 

 

Розважальна програма “Колесо Фортуни” з веселими аніматорами з ведучою Фортуною (Анною Косінською), казковими героями Крутюхою (Антоніна Павлюк) та Вертюхою (Ольга Василишина) подорожували цікавими місцям відвідавши Фонтан Дружби, Площу Злагоди, Проспект Гарного Настрою та Вокзал Бажання.                                                                

Увагу присутніх захопив процес творчості у майстерні “Квіткова терапія”, яку провели волонтер Корпусу миру в Україні Келлі Джо та Лариса Бешевець. Кожен мав можливість познайомитись, поспілкуватись з Келлі та зробити виріб своїми руками . Майстер-клас пройшов доволі успішно.      

На кожного учасника конкурсу чекала квітка Бажання.

 

Переглядів: 343 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]