П`ятниця, 29.03.2024, 13:08
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 7 » Сміх, мандрівки, дискотека, це твоя бібліотека!
09:09
Сміх, мандрівки, дискотека, це твоя бібліотека!
[b]
Літнє сонечко ласкаве
– Сонце, друзі, позитив!
Навкруги все так цікаво ,
Всіх до себе запросив,
Світ яскравий і барвистий,
Світ розваг, казок і мрій.
Слово книги променисте,
І цей світ наш друже твій!
Сміх, мандрівки, дискотека,
Це твоя бібліотека!
Весело і змістовно розпочався період літнього оздоровчого відпочинку для вихованців пришкільних таборів міських шкіл у Долинській районній бібліотеці для дітей. А відкрився він патріотичним флешмобом «Мир усім дітям планети», на якому вигукувались гасла «Діти планети за мир», «Мир усім дітям планети». Квітковою мозаїкою діти викладали найголовніше і найбажаніше сьогодні для всіх нас слово – Мир.
Клоуни Веселинка та Ігринка запросили учнів молодших класів міських шкіл на літні бібліозабави. Чого тут тільки не було – діти змагалися у стрибках на скакалках, кидані м’яча, спробували себе у ролі сороконіжок, співаків, танцюристів, а також мали змогу зануритися у дивовижний світ фукусів!
Захопило читайликів і ігрове шоу – «Полундра», де читачі разом з піратами варили кашу, каталися на гарматах та стрибали із «суші у воду». А після всіх конкурсів на малечу чекала дискотека.
Для тих, хто дружить із книгою, багато знає і читає працівники бібліотеки запропонували бібліовікторину «Кмітливим, веселим, начитаним».
Цікаво і завзято в проведенні масових заходів допомогали нам наші найактивніші користувачі учениці НВК «Долинська гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3» Тетяна Небесюк та Анастасія Іващенко.
Діти і дорослі дуже люблять казки і тому стало доброю традицією саме в період літнього оздоровлення проведення районного свята казки.
Надала поштовх відзначення свята казки збірка казок місцевої казкарки Зої Петрикович. Казкове дійство вдалось завдячуючи професійної підтримки начальника відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації Людмили Кащеєвої, підвідомчим закладам відділу культури та віршованому слову місцевої поетеси Наталі Гузнак (Стоян).
Свято «Казковий світ Долинщини» об’єднало всіх читачів - дітей району. Користувачі сільських та шкільних бібліотек яскраво проявили себе у ролі казкових героїв цим самим показавши всім, що люблять і читають казки. Кожен номер глядачі зустрічали з цікавістю і захопленням адже казка живе в кожному з нас незалежно від того скільки нам років.
А ще на дітей чекав приємний, солодкий, прохолодний сюрприз — смачне морозиво від депутата Верховної Ради України Анатолія Кузьменка.
Літо - найулюбленіша пора для дітей. Хтось вирушить у захоплюючі давно омріяні подорожі, але на жаль, не у кожного є можливість це здійснити. І тому ми, працівники бібліотеки, все більшого значення придаємо дозвіллєвій функції нашого закладу особливо під час канікул. Бібліотека має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дитини не тільки приємним і цікавим, а й змістовним.
Щотижня у закладі проходить цикл пізнавальних годин «Відеохрестоматія», де усі бажаючі можуть переглянути фільм як за шкільною програмою так і за інтересами, а для наймолодших читачів щодня працює Мультсалон.
Любителів читання запрошує до себе книжкова виставка «Влітку книжку прочитай, в школі бали заробляй», яка також пропонує для всіх читачів інформаційні списки літератури у допомозі вибору книг , які бажано прочитати влітку по шкільній програмі.
Дорогі читачі! Бажаєте отримати позитивні емоції від барвистого літа, від зустрічі з літературними героями, покращити навички спілкування, розвинути свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнити багаж необхідних знань – то ж скоріш до БІБЛІОТЕКИ! У нас цікаво!
Переглядів: 617 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]