П`ятниця, 26.04.2024, 12:30
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Листопад » 9 » Сімейний конкурс «Книга пам’яті мого роду»
20:46
Сімейний конкурс «Книга пам’яті мого роду»



Стали відомі переможці Всеукраїнського сімейного конкурсу “Книга пам’яті мого роду”. Його організували Національна бібліотека України для дітей, Українська асоціація працівників бібліотек для дітей під патронатом Міністерства культури України за підтримки Державної служби України у справах ветеранів та учасників АТО, Української спілки ветеранів Афганістану, Національного видавництва дитячої літератури “Веселка”.
Районна бібліотека для дітей брала участь у двох вікових категоріях. Наші читачі Віктор Гузнак та Владислав Волкотруб разом з батьками підготували книги - саморобки, в яких представили історії членів родин, які брали участь у Другій світовій війні.
Переможцем конкурсу на обласному рівні, який проходив у квітні 2015 року став наш юний користувач Віктор Гузнак за книгу «Заради життя» у віковій категорії 6 - 11 років.
За підсумками журі Всеукраїнського сімейного конкурсу робота родини Гузнак здобула відзнаку у сімейному конкурсі «Книга пам’яті мого роду» у номінації «За найактивнішу участь».
Усього у Всеукраїнському конкурсі взяло участь 1077 дітей із 19 областей України.
Працівники бібліотеки вдячні дітям, які брали участь у конкурсі за пізнавальну активність, батькам за формування у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості.
Переглядів: 561 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]