П`ятниця, 19.04.2024, 21:12
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 28 » Перший раз у "КРАЇНУ ЧИТАЛІЮ"
20:00
Перший раз у "КРАЇНУ ЧИТАЛІЮ"
Перший візит у храм книги є важливим кроком для кожного малюка, адже від цього буде залежати в подальшому любов до читання.

До районної бібліотеки для дітей на минулому тижні завітали вихованці з дошкільного навчального закладу №5 «Ружечка», які в майбутньому, стануть читачами нашої бібліотеки. Перше знайомство з бібліотекою перетворилось на справжнє свято. Антоніна Павлюк розпочала екскурсію з абонементу дошкільників та 1- 4 класів, де для юних читачів є книги на будь-який смак. Маленькі відвідувачі дізналися про те, що книжки можна не тільки читати. З ними можна гратися (книжки-іграшки), вони вміють рухатися (книги з рухомими малюнками), а деякі навіть вміють розмовляти і співати (книги зі звуковими ефектами).
[/c]В читальному залі на маленьких «чомучок» чекала розважадьна гра-вікторина «Моя рідна Україна». Наша мандрівка була дуже весела, цікава і повчальна. А на згадку про перше знайомство дошкільнята отримали читацькі вітамінки.
Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати нашим читачем.

Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів та їх вихователів Гавриленко Тетяни Володимирівни та Платаної Людмили Григоріви.

Працівники бібліотеки раді кожному читачеві і запрошують всіх - весело та цікаво провести канікули.[c]
Тож не гайте часу, відчуйте настрій літа!

Заряджайтесь позитивом у бібліотеці!
Переглядів: 702 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]