Середа, 24.04.2024, 06:27
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Липень » 28 » Переможці обласного конкурсу!
12:45
Переможці обласного конкурсу!
В житті людини є кілька дуже важливих речей – це рідні, друзі, кохані. А ще є рідна країна, де їй належить жити, у чию долю та розвиток робити свій внесок.
Щодня ми пізнаємо для себе свою країну: вивчаємо історію, знайомимося із звичаями, традиціями, обрядами, милуємося наймальовничішими куточками й усвідомлюємо,що вона в нас одна – єдина, як ненька і мріємо про її майбутнє… Якою буде наша Україна? Цікаво, а про яку країну мріють наші діти?
У березні поточного року Фондом Миколи Томенка «Рідна країна» та Національною бібліотекою України для дітей (м. Київ) був оголошений конкурс дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд», присвячений 25-й річниці незалежності України, в якому взяли користувачі - діти нашого району.
Обласне журі визначило переможців Конкурсу у вікових категоріях та кожній номінації, роботи яких направлені до головного оргкомітету Національної бібліотеки України для дітей. Серед переможців Конкурсу на обласному рівні стали і наші користувачі.
Районна бібліотека для дітей вдячна дітям, які взяли участь у конкурсі, і вітає переможців.
Федоров Олександр, учень Долинської ЗШ I-III ст. №2 ім. А.С.Макаренка м. Долинська.
Анісімова Катерина, учениця Маловодянської школи I-III ст. с. Маловодяне.
Сподіваємося, що прекрасні роботи наших юних земляків будуть серед кращих і на Всеукраїнському рівні. Зичимо Катерині та Олександру успіхів у навчанні і творчості, і головне, щоб їх мрії збулися!
Переглядів: 551 | Додав: premier123 | Рейтинг: 4.8/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]