Четвер, 28.03.2024, 16:49
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 17 » Обласний конкурс «Тріумф ідей»
15:01
Обласний конкурс «Тріумф ідей»
[c]Багато хто не раз вже задумувався як зробити так, щоб більше читали діти.
На Кіровоградщині обласною бібліотекою для дітей ім. Т.Г. Шевченка за підтримки департаменту культури, туризму та культурної спадщини обласної державної адміністрації був проведений обласний конкурс «Тріумф ідей» на кращу ідею із залучення дітей до читання.

Завданням Конкурсу були виявлення, вивчення та поширення різних за формою і змістом практик, що можуть бути використані для популяризації читання серед дітей та підлітків; застосування сучасних бібліотечних технологій і методів залучення до читання та посилення ролі бібліотек як центрів популяризації читання.
Журі розглянуло 21 творчу роботу – сценарії оригінальних масових заходів та проекти. Кожна робота містить певну родзинку, яка на думку авторів, сприятиме популяризації і заохоченню до читання дітей різних вікових категорій.
За результатами конкурсу колектив Долинської районної бібліотеки для дітей виборов I місце за проект "Book терапія "Літературне здоров’я" і на обласному Форумі бібліотекарів Кіровоградщини був нагороджений грамотою департаменту культури, туризму та культурної спадщини та подарунком від обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка.
Переглядів: 500 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]