Четвер, 25.04.2024, 20:40
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Січень » 24 » Незалежна. Соборна. Вільна
15:16
Незалежна. Соборна. Вільна

22 січня Україна відзначає знаменну дату в історії становлення української державності – День Соборності України та 100-річчя з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.
З патріотичною сторінкою “Незалежна. Соборна. Вільна”, мета якої викликати інтерес до вивчення історії України, поглибити знання про історію виникнення свята Соборності України, працівники Комунального закладу “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради”, завітали до учнів 6 класу Комунального закладу “Долинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім.А.С. Макаренка Долинської районної ради”.
З історичними фактами – Дня Соборності України, ознайомив школярів вчитель історії Юрій Волков. Учасники заходу із зацікавленістю слухали легенди України, які розповідала бібліотекар Тамара Нефьодова, пригадали видатних українців, дізналися про всеукраїнську акцію “живий ланцюг”, як символом духовної єдності людей східних і західних земель України. Відповівши на запитання українознавчої вікторини та гри Вірю – не вірю”, проведеної бібліотекарем Антоніною Павлюк, читачі продемонстрували свої знання з історії, географії, літератури рідної Батьківщини.
На завершення свята за традицією учасники заходу утворили ланцюг єдності. Бібліотекарі познайомили з дітей з літературою, що висвітлює тернистий шлях України до Соборності та побажали усім міцного здоров’я, добра, злагоди, глибокої віри у гідне майбутнє України.

Яскравим проявом єдності став патріотичний флешмоб “Україна – єдина”, учасниками якого були учні Комунального закладу “Долинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Долинської районної ради” та Долинського відділення ПТУ №36, символізуючи єдність українського народу.

 

Переглядів: 367 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]