Четвер, 25.04.2024, 23:05
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Березень » 24 » Визначено переможців фотоконкурсу «map-Ukraine Шевченкіана»
12:05
Визначено переможців фотоконкурсу «map-Ukraine Шевченкіана»

"Ми правнуки Великого Кобзаря"
Шануємо тебе, Пророк Великий,
Що про Соборність України мріяв!
Прийми від правнуків своїх ти квіти,
Майбутнє України ми – Надія!
[

З нагоди відзначення 200 – річчя від дня народження Тараса Шевченка Національна бібліотека України для дітей провела Всеукраїнський віртуальний фотоконкурс «mар-Ukraine Шевченкіана» для дітей і дорослих, який проходив у два тури з січня по березень 2014 року. За умовами конкурсу необхідно було знайти у своєму місті, містечку, селищі місця, пов’язані з Тарасом Шевченком і, сфотографуватися поруч або на тлі так, щоб на фото було видно табличку з назвою вулиці, пам’ятник, книгу, картину.
До участі у фотоконкурсі долучилися бібліотеки та користувачі нашого району.Охочих взяти участь у конкурсі виявилося чимало. Всього на конкурс надійшло 600 світлин з усієї України. Географія конкурсу – вся наша країна від сходу до заходу, з півдня до півночі!
На другий тур прямим голосуванням користувачів було відібрано 121 фотографію, які увійшли до чотирьох номінацій «Пам’ятники Кобзареві», «Сім’я і Шевченко», «Шевченко в школі, в житті…», «Бібліотеки і Шевченко».
Приємно відзначити, що серед такої великої кількості робіт переможцями є і користувачі районної бібліотеки для дітей Юлія Карабут та Олександр Атамас (учні НВК «Долинська гімназія – загальноосвітня школа I – III ступенів №3») у номінації «Пам’ятники Кобзареві».
ДЯКУЄМО ВСІМ, ХТО ГОЛОСУВАВ ЗА НАС!!!!
Сюрприз для переможців: улюблений журнал дітей і підлітків України «Однокласник» став співорганізатором конкурсу і опублікує на своїх сторінках роботи переможців та їх історії.
[b]
Переглядів: 644 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]