П`ятниця, 29.03.2024, 08:42
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Липень » 12 » На дозвіллі не сумуй, прочитай і поміркуй
11:04
На дозвіллі не сумуй, прочитай і поміркуй
Літній відпочинок - це не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, це ще й невід’ємний компонент покращення здоров’я та духовного зростання.
З приходом довгоочікуваної, чудової пори року - літа, в Долинській районній бібліотеці для дітей теж по-літньому гаряче та спекотно, адже під час літнього оздоровлення та відпочинку дітей працівники бібліотеки підготували низку цікавих і захоплюючих заходів. В останні травневі дні і до середини червня в стінах бібліотеки побували понад 450 школярів 2-8 класів міських шкіл.
Бібліотекарі створили сприятливі умови для спілкування дітей влітку .
Цікавими й пізнавальними були книжкові виставки „На дозвіллі не сумуй, прочитай і поміркуй”, „Мій край, моя Долинщина” до 90 – річчя утворення Долинського району, „Ти у світі права”.
Користувачі проявили свою ерудованість, кмітливість, фантазію, логіку у пізнавально-розважальних програмах, вікторинах, ерудит – конкурсах, у створенні колажів
Зарядитися гарним настроєм, зробити відпочинок більш корисним і змістовним під час заходів допомагали активні користувачі Охріменко Валерія, Андрієнко Валерія та Корецька Ярослава.
Книжковий світ - це світ, повний чудових пригод, захоплюючих відкриттів та подорожей і звісно ж, нових друзів. Бібліотекарі із задоволенням допоможуть своїм читачам у цій захоплюючій мандрівці книжковими сторінками.


Переглядів: 756 | Додав: Premier6774 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]