Четвер, 25.04.2024, 07:46
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 20 » Маленькі кроки у чарівний світ книги
15:21
Маленькі кроки у чарівний світ книги

З першим місяцем весни у бібліотеки для дітей приходить свято - Всеукраїнський тиждень дитячого читання. На іменини до книги поспішають не лише школярі, а і малюки . «Читання – ось найкраще навчання» - стверджує народна мудрість.

Святковим бібліоефіром розпочалися цього року Книжчині іменини , під девізом «Бажаєш бути успішним - читай». У районну бібліотеку для дітей завітали наймолодші користувачі вихованці КЗ ДНЗ №5 «Ружечка» .

Свято розпочалося веселими іграми і забавами. Разом з іменинницею тижня Книгою (роль якої завзято виконала активний користувач бібліотеки, член театральної студії «Живчики»Богдана Філоненко) діти довели, що книги можна не тільки читати, а ще з книгою можна відпочивати, грати, співати і танцювати. Малята познайомилися з інтерактивними книжечками, з якими ознайомила бібліотекар Антоніна Павлюк, допомогли розібратися з загубленими речами в «Бюро казкових знахідок» з бібліотекарем Ларисою Бешевець.

Незвично і весело у Королівстві книг збагачувався досвід дітей яскравими враженнями від зустрічі з книгою, а ще були позитивні емоції від побаченого.

Переглядів: 486 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]