П`ятниця, 19.04.2024, 19:28
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 11 » Казковий світ Долинщини
14:48
Казковий світ Долинщини

10 червня 2015 року біля районної бібліотеки для дітей було весело і гамірно з самого ранку. Кого там тільки я не зустріла! І Білосніжку, і Попелюшку, і принцесу з принцом, зайченят, ведмежат, мишенят, жабенят – словом, усі казкові герої з’їхалися до районного центру на святкування Свята Казки! І от весь цей веселий гурт вишукувався в яскраву колону і попрямував від місця збору до центральної вулиці нашого міста, а далі до Парку залізничників, де і мало продовжитися свято.
Колона крокувала під бій барабанів, гудіння дудок та веселі гасла присутніх – а всі зустрічні перехожі не стримували посмішок. Люди на деякий час покинули свої робочі місця, щоб вийти і насолодитися яскравим видовищем. Адже такого у нашому місті ще не було! А підтримувати веселу атмосферу ходи допомагали кумедні клоуни (Ольга та Яна Василішині). Скажу по секрету, я і сама на деякий час забула, що вже доросла. Мені хотілося б кричати разом з усіма гасла, бешкетувати з клоунами, і сміятися, сміятися, сміятися! Бо ж скільки б нам не було років, у душі ми назавжди залишаємося дітьми. І так хочеться вірити в добру Фею, діда Мороза і казкові дива.
А колона тим часом вже прибувала до місця призначення, де на гостей вже чекали Казкар (Едуард Коваленко), Віні Пух (Олена Волкова), П’ятачок (Олена Сліпченко) та Пеппі довгапанчоха (Тетяна Небесюк), які й вели святкову програму. Всі виступи викликали бурхливі оплески, засвітили безліч посмішок на обличчях глядачів. Почесними гостями свята були голова районної державної адміністрації Ірина Бондаренко, голова районної ради Лілія Бабенко, заступник міського голови Микола Гронт, директор обласної бібліотеки для дітей імені Аркадія Гайдара Таїсія Манжула, начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації Людмила Кащеєва та казкарка нашого міста Зоя Петрикович.
Одночасно з концертною програмою працювали арт – майданчики з боді - арту та імпровізована художня майстерня, де всі бажаючі могли спробувати себе у ролі художника. Найбільше робіт було з вираженням прагнення дітей до миру в Україні. Керівники гуртків Центру дитячої та юнацької творчості Діна Гетьманець, Віта Попович та Світлана Рева презентували вироби своїх гуртківців, а Діна Володимирівна провела майстер клас по виготовленню ляльки - мотанки.

Кожна дитина, кожен дорослий відчув ту неймовірну атмосферу, яка панувала у парку. Свято виявилося непередбачуваним, гамірним, різнокольоровим, словом – дитячим! Дуже б хотілося, щоб таке свято стало гарною традицією нашого міста та району.
Користувачі районної бібліотеки для дітей висловлюють щиру подяку депутату Верховної Ради України Анатолію Кузьменку, міському голові, головам Гурівської, Іванівської, Лаврівської, Першотравневої сільських рад за матеріальну допомогу у проведенні свята, а також начальнику КП «Центр» Андрію Кушко, який потурбувався про естетичний вигляд прилеглої території парку, та організаторам свята – відділу культури, туризму та культурної спадщини райдержадміністрації та районній бібліотеці для дітей, а також всім, хто долучився до проведення цього дійства.

[b][color=purple][color=red][b][b]Користувач районної бібліотеки для дітей Наталія Гузнак



[/c]
Переглядів: 674 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]