П`ятниця, 29.03.2024, 12:14
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Червень » 13 » КАЗКА на канікулах
16:47
КАЗКА на канікулах
[c]Ранок 13 червня був похмурим і дощовим. Ми всі дуже хвилювалися, адже саме на цей день було заплановане районне свято Казки у нашому місті з святковою ходою казкових героїв і цікавою насиченою програмою для дітлахів району. Хода через погані погодні умови звісно відмінилася, але саме свято вдалося на славу!
Перед святом всіх гостей у фойє районного будинку культури (МЦ «Червона Калина») дітей зустрічали улюблені мультиплікаційні герої фіксики Сімка та Нолик (Дарина Карабанова та Людмила Могила), які в ігровій формі зробили перекличку та радо запросили до залу. [c]А вже в залі всіх присутніх вітали гості свята голова районної державної адміністрації Сергій Омельченко та голова районної ради Ірина Бондаренко. Серед запрошених були начальник відділу культури туризму та культурної спадщини райдержадміністрації Людмила Кащеєва, начальник відділу освіти райдержадміністрації Оксана Гадірова. Ну і яка ж казка без казкарки?![c] А на нашому святі вона була і вітала малечу. Це єдина авторка казок на Долинщині Зоя Петрикович.
Ожила казка з чарівного і водночас запального танцю Дюймовочки, яка з’явилася на сцені із ніжної білої квітки лілії, та принца ельфів (Єлизавета Варенюк, Максим Данілов). Глядачі захоплено аплодували маленьким танцівникам. А тим часом свято набирало обертів і продовжилося святковим показом мод казкових героїв, яке складалося з двох частин: показу традиційних костюмів, та костюмів з підручного матеріалу. Невичерпній фантазії батьків та сільських бібліотекарів не було меж. Яких тільки див ми не побачили на сцені: і маленький Котигорошко в українському костюмі із поліетиленових пакетів, і Русалонька у вечірній сукні з того ж поліетилену, і добру Бабу Ягу, і майже справжнього господаря лісу Лісовика, всіх навіть і не перелічиш.
Далі свято продовжилося країною розваг, де дітей чекали майданчики: спортивний, [c]юні художники,
буль - буль шоу (шоу мильних бульбашок), казковий каламбур, майстер - класи керівників ЦДЮТ, кульколяндія ( фігури з повітряних кульок), квест острів скарбів казковими стежками, аквагримери. Всім учасникам і гостям свята гарного настрою додавав також веселий музичний мікрофон, біля якого зібралися всі любителі запальної пісні. Маленькі співаки викладалися на всі 100%, такого артистизму і блиску в очах не завжди побачиш навіть у прославлених співаків. І як і має бути на дитячому святі не обійшлося звісно без солодощів, які були надані депутатом Верховної ради України Анатолієм Кузьменком та Долинською районною організацією Аграрною партії України. І яке ж свято без танців?! Тому для дітлахів фіналом святкового дійства був танцювальний флешмоб. У заході взяло участь більше 500 дітей, тому окрема подяка сільським і селищним головам, які забезпечили приїзд дітей у Долинську та сільським бібліотекарям і педагогам всіх загальноосвітніх навчальних закладів району, які приклали всі свої старання та проявили творчий підхід у підготовці дітей. Ведучі заходу працівники районного будинку культури не лише вели свято, а і перетворили в справжню казку сцену та фойє. Гості змогли не лише насолодитися теплою, дружною атмосферою казкового дійства, яку підготував колектив районної бібліотеки для дітей та працівники відділу культури, а і зануритися в чарівну казку.
Переглядів: 849 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]