Четвер, 25.04.2024, 12:32
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Лютий » 13 » Їх покликав Афган
07:36
Їх покликав Афган

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день Україна вшановує не тільки учасників афганської війни, а й усіх воїнів-інтернаціоналістів, які здійснювали миротворчу місію в інших країнах світу.

Напередодні цього дня, у Комунальному закладі “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” відбулась зустріч із учасниками бойових дій на території інших держав під назвою “Афганістан - далекий і чужий, у кожній пам'яті живий”, на яку були запрошені учні 8 – А класу Комунального закладу “Долинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 ім. А.С. Макаренка Долинської районної ради”. Ведучі зустрічі бібліотекар Лариса Бешевець та Тамара Нефьодова зупинились на подіях десятилітньої "афганської " війни, про мужність і відвагу наших воїнів-інтернаціоналістів

Воїни-інтернаціоналісти Віталій Іващенко та Анатолій Музика розповіли про дні, проведені в Афганістані, про військове життя, бойове братерство, про те, як в умовах війни міцніли характери, мужніли вчорашні хлопці, про полеглих товаришів, про те, що й досі сниться як горіли небо і земля у афганському пеклі. Гості заходу побажали, щоб про війну ми знали тільки із кіно та розповідей учасників військових подій старшого покоління. Доповнили захід документальна хроніка, слайдова презентація, щемливі вірші у виконанні користувачів Олександра Федорова, Володимира Колісника та книжкова виставка “Їх покликав Афган”. Світлу пам’ять загиблих воїнів присутні вшанували хвилиною мовчання.

На закінчення бібліотекарі закликали всіх присутніх пам’ятати ветеранів, виявляти розуміння до тих, хто пройшов через війну, і для кого вона триває досі у спогадах, снах і думках. Вони цього заслуговують.

 

 

Переглядів: 383 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]