П`ятниця, 29.03.2024, 05:42
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Червень » 12 » І завітала в гості казка
14:25
І завітала в гості казка


Чи знає хто, де казочка живе
І звідкіля до нас вона приходить,
а потім нас з собою поведе
Туди, де диво хороводи водить
Ось і до наших дітей Долинського району завітала цими днями казка.
Весело і гамірно було в парку залізничників.

Районна бібліотека для дітей спільно із закладами культури підготували надзвичайно пізнавальний і цікавий захід. Перед проведенням цього дійства усім довелося плідно попрацювати: і бібліотечним працівникам сільських бібліотек і районному культурно – дозвіллєвому комплексу і міській раді адже необхідно було зробити таке «диво», щоб воно було і пізнавальним, і цікавим. І це вдалося. Бо це було справжнє свято!


Так, саме на районному святі «Відкриває двері казка» учні міських шкіл 3-4 класів разом з зазивалами (Желєзняк Олеся та Григоров Євген), Феєю (Охріменко Валерія), Сорокою (Небесюк Тетяна) та Бабою Ягою (Волкова Олена) поринули у веселу мандрівку до міста казкових мрій.
І недарма наснилися чарівним дівчаткам Скороход Ангеліні села Маловодяне та Сакорській Руслані села Олександрівка зорі, які посміхалися з неба сповіщаючи у пісні всім про початок свята казки.
Які ж тільки казкові герої не завітали на нього: і сором`язлива Червона Шапочка з села Антонівка, і надзвичайно чарівна Попелюшка з села Іванівка, і навіть Русалонька з села Гурівка, принцеси з селища Молодіжне, пластилінова ворона з села Марфівка і абсолютно не злі Бабки Йожки з села Широка Балка також були на ньому.


А були й такі герої, кому на певний час довелося перетворитися на справжніх акторів із казок «Муха Цокотуха»
з села Суходільське,


«Котигорошко» з села Першотравневе,
«Маша і Ведмідь»з села Лаврівка.

На святі відчувалася атмосфера казки та дитинства, навіть дорослі не змогли залишитися байдужими і разом з малечою весело підспівували знайомі з дитинства пісні Попелюшки, Червоної Шапочки.
У країні дитинства відчули себе запрошені гості заступник голови районної державної адміністрації Леуш Юрій Андрійович, заступник голови районної ради Валантир Віктор Іванович, заступник міського голови Гронт Микола Юхимович.
Свято дитячої казки пройшло з надзвичайним успіхом, всі виступи викликали бурхливі оплески, засвітили безліч посмішок на обличчях глядачів. Це дійство й надалі буде гарною традицією нашого району, а саме свято казки буде відзначатись друга середа червня кожного року тож запрошуємо всіх небайдужих долучитися до свята казки.
Справді особливим і казковим, для глядачів та учасників став цей день. Від імені народного депутата України Сергія Кузьменка та депутата обласної ради Геннадія Вітряка по закінчені свята казкові герої пригощали усіх присутніх солодощами та соками.
А ще хочемо подякувати голові районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Гронту Миколі Юхимовичу, за чудовий дарунок
Дарунок чудовий ви дітям зробили,
Для них гарні меблі у зал нам купили.
І зручно тепер, і комфортно малятам,
За столиком і на стільцях їм читати.

Переглядів: 986 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]