П`ятниця, 29.03.2024, 08:32
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 16 » Диво, ім’я якому-книга!
12:02
Диво, ім’я якому-книга!

15 березня у стінах Комунального закладу “Районна бібліотека для дітей Долинської районної радибуло весело й гамірно, скрізь лунав дитячий сміх і це було найвищою винагородою для бібліотекарів.

 У переповненому школярами актовому залі КЗ “Центр дитячої та юнацької творчості Долинського району” яскраво стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

Другокласники загальноосвітніх шкіл міста разом з класними керівниками Л. Кіцай, С. Давидовською, Л. Пузенко поринули у театралізоване дійство з конкурсами, загадками, персонажами відомих дитячих літературних творів, піснями і танцями.

Свято зібрало чимало гостей – як маленьких, так і дорослих.

Користувачів бібліотеки привітали та вручили солодощі перший заступник голови районної державної адміністрації Інна Зеленокорінна та заступник голови районної ради Лілія Бабенко.

Казка - мюзикл “Кицькин дім” у виконанні учнів 2-Г класу КЗ "НВК "Долинська гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Долинської районної ради", з перших же хвилин захопила переповнену глядацьку залу та зробила її активним співучасником стрімкого театрального дійства.

Додали казкових ноток заходу Королева Книги (Середенко Марина) та Сорока (Дикалова Крістіна) вручивши учасникам заходу бібліовітаміни, та рекламну продукцію про заклад.

Працівники Комунального закладу “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” вдячні усім, хто допоміг в організації заходу.

Переглядів: 475 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]