П`ятниця, 19.04.2024, 00:23
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 26 » Чорнобильська катастрофа та її наслідки для України
13:46
Чорнобильська катастрофа та її наслідки для України

                   26 квітня! В пам’яті українського народу це день чорнобильського лиха, болю, суму, і забути це й викреслити із нашої пам’яті – неможливо.

               Чорнобиль ... Слово це стало символом горя і страждань, покинутихдомівок, розоренихгнізд ,здичавілихзвірів. Проходять роки після аварії на ЧАЕС. А біль не вщухає, тривога не покидає людей. Ще довго ми будемо відчувати на собі наслідки трагедії, ще довго чутимемо її дзвони. Вони лунатимуть за тими, кого вже немає, кого не стане завтра, хто заплатив за чиюсь помилку своїм здоров’ям чи життям.

З Чорнобильською трагедію ознайомила користувачів бібліотеки електронна презентація «Чорнобильська катастрофа та її наслідки для України».Діти згадали імена перших ліквідаторів аварії, розглянули фактори, які її спричинили та наслідки катастрофи для України, переглянули документи, фотоальбоми, художню літературу з книжкової виставки «Гірчить Чорнобиль крізь роки гірчить».

Чорнобильська трагедія стала серйозним уроком для всіх нас і показала небезпеку неконтрольованого атому у наших руках. Не варто забувати, що людина – істота не досконала, і все, створене нею, може дати похибку.

Ми повинні радіти життю і не забувати за всіх рятівників. Нехай пам'ять про них буде вічна, як вічним є щорічне полум'я чорнобильських    свічок.
 

 

                                                                    

Переглядів: 447 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]