Вівторок, 23.04.2024, 16:24
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 15 » Читай, я буду слухати!
14:08
Читай, я буду слухати!

З метою прищеплення інтересу дітей до книги, відродження традицій родинного читання, підвищення суспільного значення бібліотеки, Комунальний заклад “Районна бібліотека для дітей Долинської районної ради” продовжує обласну акцію “Читай, я буду слухати”.

В рамках бібліоакції до бібліотеки завітали учні 2 - Г класу Комунального закладу “Навчально виховний комплекс  "Долинська гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3  Долинської районної ради” з класним керівником Кіцай Любов Леонідівною.

Сторі – тайм для дітей провела начальник служби у справах дітей Долинської районної державної адміністрації Наталія Майстренко, яка в ігровій формі провела читку- бесіду за книгою С0фії Прокоф’євої “Маша і Ойка”. Діти з захопленням обговорили зміст даної казки та розіграли ситуації з різними варіантами, що станеться в тому чи іншому випадку, як краще вчинити та розповіли про звичаї і традиції, яких дотримуються в їх сім’ях.

Наталія Володимирівна познайомила учнів з роботою служби у справах дітей, обговорила з дітьми життєві ситуації, які можуть трапитись в житті кожної дитини та порадила школярам в яких випадках потрібно звертатись до служби.

Для нашої бібліотеки є дуже важливим те, щоб кожна зустріч читача з книгою залишила приємні враження, запам’яталась назавжди, виникло бажання відвідувати наш заклад якомога частіше.

 

 

Переглядів: 442 | Додав: premier123 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]